Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Πρόβλημα στην κάμερα του iPhone 5;


Ακόμα δεν κυκλοφόρησε το πολυπόθητοiPhone 5 και κάποιοι βρήκαν τα πρώτα ελαττώματα. Οι πρώτοι κάτοχοι εντόπισαν πρόβλημα στη κάμερα, αφού παρατήρησαν μωβ αποχρώσεις στις φωτογραφίες που απεικονίζουν έντονη πηγή φωτός.
apple
Προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις? η Apple έβγαλε ανακοίνωση και αναφέρει πως πρόκειται για ένα σύνηθες πρόβλημα, το οποίο προκύπτει από τον συνδυασμό έντονου φωτισμού και λανθασμένη γωνίας λήψης των φωτογραφιών.

 
«Πολλές μικρές φωτογραφικές μηχανές, συμπεριλαμβανομένων αυτών που βρίσκονται σε κάθε γενιά iPhone μπορούν να παρουσιάσουν κάποιας μορφής λάμψη στα άκρα της φωτογραφίας όταν λαμβάνουν φωτογραφίες με πηγές φωτός που βρίσκονται εκτός της σκηνής» αναφέρει η Apple.

Έτσι προκειμένου να μπορέσουν οι χρήστες να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, η Apple συνιστά να αλλάξουν την γωνία της λήψης όσον αφορά στον φωτισμό:
«Μετακινώντας ελαφρώς την κάμερα για να αλλάξει η θέση της ώστε το φως να εισχωρεί στον φακό, η καλύπτοντας τον φακό με το χέρι σας, το φαινόμενο μειώνεται ή εξαλείφεται».?

ΠΗΓΗ: tuned

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου