Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μαίρη Συνατσάκη: Η (επιτέλους) σέξι φωτογράφησή της, το Mad και τα tattoos της


Η Μαίρη Συνατσάκη φωτογραφίζεται πιο hot από ποτέ για το περιοδικό Status και μιλά για τον Μύρωνα, την πρώτη της "Μad" οντισιόν, το αργοπορημένο Master Chef αλλά και τα τα tattoos της.
 
Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη της οντισιόν στο Μad, η Μαίρη Συνατσάκη κάνει flashback στην παρθενική της επαφή με την τηλεόραση, ενώ εξηγεί στο περιοδικό Status πότε θα την δούμε επιτέλους να παρουσιάζει το Master Chef.
"Περνούσα τη rave περίοδό μου και είχα κάτι περίεργες ξανθιές τούφες στα μαλλιά" λέει η Μαίρη φέρνοντας στο μυαλό την πρώτη της συνέντευξη στο Mad. "Είχα φορέσει ένα τζιν και ένα γαριασμένο T-Shirt. Είχα πάει άβαφτη γιατί δεν ήξερα ακόμη πως να βαφτώ. Ήμουν η τελευταία που είδαν εκείνο το Σάββατο, περίμενα 5 ώρες. Όταν τελικά με πήραν
αισθανόμουν το περίεργο "ω ρε φίλε, δουλεύω στην τηλεόραση χωρίς να  έχω μπάρμπα στην Κορώνη", ενώ πρόσθεσε ότι με το που περάσει κανείς την πύλη του Mad, νιώθει σαν να είναι σπίτι του.

"Όταν τελικά με πήραν στο Mad αισθανόμουν το περίεργο 'ω ρε φίλε, δουλεύω στην τηλεόραση χωρίς να έχω μπάρμπα στην Κορώνη'"Η παρουσιάστρια δεν ξεχνά την εποχή που ήταν στο Mad,  παρόλο που εδώ και καιρό έχει αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την παρουσίαση του Master Chef στο Mega, αναφέρει:"Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα. Μόνο ο τελικός μένει. Πιστεύω ότι το Mega έκανε καλά που δεν το πρόβαλε μέσα στον χειμώνα. Συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα στη χώρα που ίσως και να ήταν προκλητικό να προβαλλόταν ένα show μαγειρικής. Άσε που ο κόσμος δεν ξέρω αν θα είχε τη διάθεση να το παρακολουθήσει εκείνη την περίοδο".

 
H Mαίρη μιλά και για την αδυναμία της στα τατουάζ. Έχει "χτυπήσει" ήδη τρία. Το πρώτo της, ένα κοριτσάκι από το εξώφυλλο των Radiohead, που είχε χτυπήσει στο λαιμό της πριν από μερικά χρόνια και φέτος το συμπλήρωσε με ένα κόκκινο μπαλόνι. Τα άλλα δύο τατουάζ της είναι λέξεις.  'Ενα από αυτά, έχει στίχους από ένα τραγούδι του Λέοναρντ Κοέν που σε ελεύθερη μετάφραση λέει "Τα πάντα έχουν μια ρωγμή. Έτσι περνάει από μέσα τους το φως". "Είχα πάει στη συναυλία του Κοέν και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω όταν τον άκουσα να το τραγουδάει. Την επόμενη μέρα έκανα το τατουάζ", είπε.
"Ίσως και να ήταν προκλητικό να προβαλλόταν ένα show μαγειρικής τον προηγούμενο χειμώνα"
 Η Μαίρη μίλησε και για τον σύντροφό της, Μύρωνα Στρατή, αλλά και την συγκατοίκησή τους. "Μένουμε καιρό μαζί αλλά ακόμα δεν έχουμε βάλει κουρτίνες στο σπίτι. Του λέω συνέχεια ότι οι κουρτίνες είναι που γεμίζουν τον χώρο".
Διάβασε όλη την συνέντευξη στο Status που κυκλοφορεί.

Πηγή: Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου